Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιχείρηση στην Αθήνα ήθελε να στήσει ο φερόμενος ως εκτελεστής του Γιάννη Μακρή

Αρνήθηκε για ακόμα μία φορά την κατηγορία ο άνδρας από τη Βουλγαρία, που κατηγορείται ότι εκτέλεσε τον Γιάννη Μακρή, στις 31 Οκτωβρίου 2018. Απάντησε στις λίγες ερωτήσεις της 19ης
τακτικής ανακρίτριας και υποστήριξε ότι δεν είναι εκείνος, που απεικονίζεται στο βίντεο της δολοφονίας. Είπε, μάλιστα, ότι ο ίδιος είναι πιο μεγαλόσωμος από τον άνδρα που απαθανάτισε η κάμερα ασφαλείας, ενώ φοράει ρούχα μεγέθους XL ή XXL, θέλοντας έτσι να πει ότι τα ρούχα που πιστοποίησε ο υπάλληλος τού καταστήματος -και μοιάζουν με εκείνα που φορά ο εκτελεστής- δεν του κάνουν.
Δήλωσε στην ανακρίτρια ότι έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα, γιατί του αρέσει ως προορισμός διακοπών, ενώ υποστήριξε ότι προτίθεται να ανοίξει επιχείρηση στην Αθήνα, παρόμοια με εκείνες που έχει στον Καναδά, απ'όπου εξασφαλίζει τα προς το ζην.
Η δικαστική λειτουργός τον ρώτησε και εάν κάνει σκοποβολή -όπως κατέθεσε ο φίλος του- και απάντησε θετικά, λέγοντας πως του αρέσει.
Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, ενώ ο συνήγορός του επιφυλάχθηκε να υποβάλει εκτενές υπόμνημα, μόλις μελετήσει τη δικογραφία.

Μανώλης Ασαριώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια