Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλίας Βρέντας: Καταφέραμε να "κόψουμε" τις αποσπάσεις από το Αεροδρόμιο


Διαβάστε ανάρτηση τού Ηλία Βρέντα, Α' αντιπροέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Οι ενέργειες της Ένωσης μας φέρανε για ακόμη μια φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα!! Μετά από τις
συναντήσεις που κάναμε με τον Αρχηγό και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής διακόπτονται τόσο οι αποσπάσεις στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής (ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α.) όσο και η μονοήμερες διαθέσεις στην υπηρεσία αυτή από την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Σε λίγες μέρες ξεκινάει η εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού που αναφέρεται στην πληκτρολόγηση των Ευρωπαίων πολιτών στην εκτός schengen περιοχή.
Για να μπορέσει η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες πρέπει άμεσα να ενισχυθεί και με επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, διότι οι απαιτήσεις εντός του αερολιμένα θα πολλαπλασιαστούν.
Γίνεται απολύτως σαφές πως, οποιοδήποτε αρνητικό περιστατικό συμβεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, αυτομάτως, θα έχει διεθνή απήχηση με ολέθρια αποτελέσματα για τη Χώρα μας Συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που κάθε φορά προκύπτουν κάνοντας τις απαραίτητες συναντήσεις και παρεμβάσεις.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια