Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον “Ορέστη” στην Κύπρο


 Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την δράση και τα άγρια εγκλήματα του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

 

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού για εντοπισμό των πτωμάτων που ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι έριξε στο νερό μέσα σε βαλίτσες ολοκληρώθηκαν για το Μεγάλο Σάββατο.

 

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν από ρομποτική κάμερα δύο βαλίτσες στον βυθό της λίμνης. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα, βρέθηκαν δύο αντικείμενα τα οποία ομοιάζουν με αυτά που αναζητούνταν.

 

 

Ο κ. Τράγκολας είπε ότι τα μέλη της ΕΜΑΚ σηματοδότησαν τα σημεία όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα ούτως ώστε την Κυριακή του Πάσχα, γύρω στις 10:00 να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τις βαλίτσες όπου ο ύποπτος υποστηρίζει ότι τοποθέτησε τα πτώματα.

 

Στο σημείο των ερευνών μεταφέρθηκε και ο 35χρονος με χειροπέδες στα χέρια και υπό την συνοδεία αστυνομικών, όπου υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο στου αστυνομικούς, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο Λευκωσίας  για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

 

Πηγή: ant1news.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια