Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Νοτιοανατολικής κοντά στους συνοδούς σκύλων περιπολίας


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης
Στις 3 Απριλίου 2019 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο ταμίας Νίκος Κορομηλάς, επισκέφτηκαν συναδέλφους οι οποίοι εκτελούν υπηρεσία περιπολίας με σκυλιά της αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Διαπιστώσαμε ότι οι συνοδοί σκύλων περιπολίας, μετά από την τελευταία Διαταγή του κλαδάρχη τάξης, εκτελούν υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας αντιμετωπίζοντας όμως προβλήματα, τα οποία, θα πρέπει να επιλυθούν. Βασικό ζήτημα είναι το γεγονός ότι η εξίσωση είκοσι (20) αστυνομικοί, για την εκτέλεση υπηρεσίας σε δέκα τέσσερα (14) σημεία καθημερινά, δεν έχει λύση και συνεπάγεται την εξουθένωση αυτών αλλά και του αστυνομικού σκύλου που συνοδεύουν, με αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητά του.

Το Προεδρείο της Ένωσής μας, θα προβεί στις αναγκαίες συναντήσεις προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους συνοδούς σκύλων περιπολίας που δημιουργήθηκαν, ειδικά με την τελευταία διαταγή, δίνοντας φυσικά βάρος και στην επιστροφή του επιδόματος που τους αφαιρέθηκε με το τελευταίο μισθολόγιο.



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια