Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκβιασμοί και αποκλεισμοί υποψήφιων σε εκλογές συνδικαλιστών; Εξωθεσμικές παρεμβάσεις με απειλές σε ειδικό φρουρό;

Η καταγγελία προς το bloko.gr είναι άκρως σοβαρή κι εξόχως ανησυχητική. Αυτή την περίοδο υποβάλλονται οι υποψηφιότητες σε συνδυασμούς που κατέρχονται και
διεκδικούν την ψήφο των αστυνομικών για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων. Κι έχουμε την αίσθηση ή την ψευδαίσθηση, πως η διαδικασία αυτή, καθόλα δημοκρατική, γίνεται απρόσκοπτη και χωρίς αποκλεισμούς.

Είναι όμως έτσι; Στις εκλογές της βορειοανατολικής Αττικής μαθαίνουμε ότι σοβεί ισχυρό παρασκήνιο αναφορικά με την υποψηφιότητα ενός ειδικού φρουρού, που εξέφρασε τη βούληση να διεκδικήσει συμμετοχή στο δ.σ. του σωματείου.

Από τη στιγμή που όπως σημειώνεται έγινε γνωστή η πρόθεση, άρχισε να γίνεται αποδέκτης πιέσεων ν' ανακαλέσει και ν' αποσυρθεί και μάλιστα οι πιέσεις αυτές αναφέρεται ότι προήλθαν από συνδικαλιστές, οι οποίοι μάλιστα (κι αυτό είναι το αξιοπερίεργο) δεν είναι μέλη της ΠΟΑΣΥ. Η πίεση προοδευτικά μετατράπηκε σε στυγνό εκβιασμό, υπό το πρόσχημα ότι ο ειδικός φρουρός που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ β/α Αττικής δεν θα λάβει τα χρήματα της αρωγής για τον τραυματισμό του σε ώρα υπηρεσίας!!!

Με τη διαρκή υπόμνηση ότι οι συγκεκριμένοι (εάν ισχύει) συνδικαλιστές συμμετέχουν στα συμβούλια του ΤΕΑΠΑΣΑ και είναι στο χέρι τους να εισηγηθούν θετικά ή αρνητικά, ο φρουρός αναγκάστηκε ή βρίσκεται στα πρόθυρα της ματαίωσης της υποψηφιότητας του.

Το bloko.gr είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με την καταγγελία και οι σελίδες του επίσης ανοιχτές στον οποιονδήποτε προκειμένου ν' αντιπαραθέσει θέση και άποψη.



του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια