Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς θα βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να παράγει τις «ορμόνες της χαράς»;


Να προσέχεις στο δρόμο

Σήμερα θα βγεις, θα τρέξεις στους δρόμους. Έχεις πολλά πράγματα να σκεφτείς: τη δουλειά, τα χρέη, την κίνηση στους δρόμους, τους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου.
Θα ήθελα να μπορώ να σε βλέπω περισσότερο. Αλλά αφού αυτό δεν είναι εφικτό, μόνο μία χάρη σου ζητώ: πρόσεχε στο δρόμο, να με θυμάσαι που σε περιμένω κάθε βράδυ στο σπίτι μας.
Να μην παρασύρεσαι από τη γλυκιά μαγεία της ταχύτητας. Το ξέρω, είναι γλυκιά, αλλά μπορεί εύκολα να παρασύρει στου θανάτου τη στροφή. Εύκολα, ολιγόλεπτα, μπορεί να σου στερήσει όλες τις άλλες χαρές.
Να θυμάσαι όλα αυτά που σε περιμένουν κάθε βράδυ στο σπίτι. Μία ζεστή αγκαλιά, ένα περιποιημένο φαγητό, μία κωμωδία στην τηλεόραση. Μην τα πετάξεις όλα αυτά σε μία προσπάθεια να δείξεις ηρωικός και γρήγορος χωρίς να υπάρχει λόγος.
Να προσέχεις στους δρόμους, διότι έχει πολλούς κινδύνους που παραμονεύουν και προσπαθούν με φθηνά τεχνάσματα να σε παρασύρουν. Μην αφήσεις τα φώτα, τους άδειους δρόμους, την αίσθησης παντοδυναμίας της πρώτης θέσης να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.
Σήμερα θα βγεις, θα τρέξεις στους δρόμους. Αν και το μυαλό σου είναι γεμάτο από αγωνίες, σε κάποια μικρό συρταράκι του άφησε και τη δική μου τη φωνή να σου φωνάζει <<πρόσεχε>>.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια