Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Η προσφορά προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι καθήκον και υποχρέωσή μας

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 το Σύλλογο
Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» (Αγίου Όρους 46, Άνω Λιόσια).
       Στα πλαίσια της επίσκεψής μας παραδώσαμε επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώσαμε τον Φεβρουάριο.
      Νιώσαμε πραγματική συγκίνηση από την υποδοχή που μας επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι, οι γονείς, τα μέλη του συλλόγου και τα παιδιά που φιλοξενούνται. Ξεναγηθήκαμε στους χώρους των εγκαταστάσεων, ενημερωθήκαμε από τους εργαζόμενους για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν, συνομιλήσαμε με τα παιδιά και παρακολουθήσαμε, μέσα στους χώρους διδασκαλίας, τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουν ειδικές δεξιότητες και δημιουργούν απίστευτες κατασκευές.
     Η προσφορά προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι καθήκον και υποχρέωσή μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να επισκεφθούν «Το Εργαστήρι», να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν στην προσπάθεια που γίνεται εκεί και τους εγγυόμαστε ότι θα φύγουν από εκεί γεμάτοι αγάπη. Εμείς δηλώνουμε ότι κάθε χρόνο θα είμαστε δίπλα τους και ότι θα διαφημίσουμε με κάθε τρόπο τις δράσεις τους.
     Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Α.με.Α. «Αγάπη και Φροντίδα για το Εργαστήρι» κυρία Νανά Κουμπλή και την πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Β’ Αθηνών κυρία Ιωάννα Γκελεστάθη που μας έφερε σε επαφή μαζί της ώστε να ξεκινήσει αυτή η πολύ όμορφη συνεργασία.
      Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους, τους συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής (ΔΙ.ΑΣ. 508), την Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής που διέθεσε αστυνομική δύναμη να μας συνοδεύσει στην επίσκεψή μας.
      Τα χαμόγελα των παιδιών στη θέα των ενστόλων συναδέλφων μας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.
                                                               Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                              - Ο -
                  Πρόεδρος                                            Γεν. Γραμματέας
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                ΡΗΓΑΣ Νικόλαος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια