Τέσσερις τρόποι για να απαλλαγείς από το άγχος στο … λεπτό!Δεν είναι λίγες οι μέρες που αισθανόμαστε αγχωμένοι ή στρεσαρισμένοι, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάτι τόσο σημαντικό που να μας αγχώνει.

Αυτές τις ημέρες νιώθεις τρομερή πίεση και πως θέλεις να κλάψεις ή να ουρλιάξεις, όμως το μόνο που έχεις να κάνεις για να ηρεμήσεις, είναι απλά να δώσεις και να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Κάνε αυτά τα τέσσερα πράγματα παρακάτω, τα οποία θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις σε λιγότερο από 10’.
  1. Δες μια αστεία σειρά ή μια κωμωδία. Το γέλιο είναι το καλύτερο γιατρικό για όλα, οπότε βάλε την αγαπημένη σου κωμωδία ή το αγαπημένο σου standup comedy show και γέλα με την ψυχή σου.
  2. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο. Όσες περισσότερες μπουρμπουλήθρες έχει η μπανιέρα σου, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι το αφρόλουτρό σου. Υ.Γ: Μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομήλι ή λεβάντα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις ακόμη περισσότερο.
  3. Μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, κάνε αφρόλουτρο και για κλείσιμο μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό ή το αγαπημένο σου γλυκό. Κι εσύ χρειάζεσαι λίγη επιβράβευση μερικές φορές.
  4. Πάρε τηλέφωνο την/τον κολλητή/ό σου. Μιλώντας σε κάποιον ίσως σε βοηθήσει να βγάλεις από πάνω σου το βάρος όσων σκέφτεσαι και να χαλαρώσεις. Πάρε λοιπόν ένα τηλέφωνο την/τον κολλητή/ό σου και μίλησε της/του για ό,τι σε απασχολεί.


Πηγή: queen.gr