Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί δεν ανακοινώνουν τις υποψηφιότητες στη Β/Α Αττική;


Δημοσιεύουμε κείμενο τού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής: Για άλλη μία φορά κάποιοι δείχνουν τις αληθινές προθέσεις τους που φυσικά δεν είναι η συνδικαλιστική
εκπροσώπηση των συναδέλφων στη Β/Α Αττική παρά μόνο η διατήρηση των οφίτσιων με κάθε τρόπο.
Ενώ λοιπόν πήραν μία παράνομη απόφαση προσπαθούν εντέχνως να την προσαρμόσουν με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα εκδοθεί την Παρασκευή 12/4/2019.
Αν λοιπόν η απόφαση είναι σε βάρος τους και υποχρεωθούν από τη δικαιοσύνη να δεχτούν όλες τις υποψηφιότητες τότε θα πουν ψευδώς στους συναδέλφους ότι δεν χρειαζόταν να συρθούν σε αυτή την απόφαση από τη δικαιοσύνη γιατί το είχαν κάνει από μόνοι τους.
Για αυτό το λόγο δεν ανακήρυξαν τα ονόματα όπως όφειλαν σύμφωνα με το καταστατικό αλλά ούτε και τα δημοσιοποίησαν ακόμη στην επίσημη σελίδα της Ένωσης.
Αν τώρα η απόφαση είναι αρνητική για τους συναδέλφους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία ή για κάποιους από αυτούς τότε θα τρέξουν να πουν ότι να είχαμε δίκιο που τους εξαιρέσαμε.
Συνάδελφοι αυτές οι τακτικές είναι άκρως επικίνδυνες για όλους μας διότι αποδεικνύουν περίτρανα με πιο τρόπο λειτουργούν κάποιοι, και αφού λειτουργούν με αυτό τον τρόπο σε συναδέλφους που βρίσκουν το θάρρος ή έχουν την πρόθεση να μπουν στη διαδικασία του εκλέγεσθε, αναλογιστείτε ποια θα είναι η συμπεριφορά τους απέναντι στους συναδέλφους που θα χρειαστούν τη βοήθεια τους.
Συνάδελφοι δώστε την απάντηση με τη ψήφο σας, στηρίξτε αυτούς που αληθινά αγωνίζονται προκειμένου να οικοδομηθεί μια υγιής σχέση στη Β/Α Αττική μεταξύ όλων των συναδέλφων.
Για ένα συνδικαλισμό που θα αγωνίζεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας και όχι για τις θέσεις και τις απαλλαγές!!
Είμαστε άξιοι των επιλογών μας!!

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια