Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ευχές για ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ και της πραγματικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ''


Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Κάιν) - Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό



Όχι ,δεν θα σας ευχηθώ στην εποχή της βαρβαρότητας και της υποκρισίας «καλή Ανάσταση» ή  «Καλό Πάσχα». Γιατί όσο η Γη στενάζει από την κακοψυχία ,το μίσος και την απανθρωπιά εγώ προσωπικά δεν «γιορτάζω» .Δεν με αφορά  καμία «παράδοση» και «έθιμο»  που υπακούει  το σκοτάδι του καταναλωτισμού και παριστάνει τον «Χριστιανό» τις δύσκολες ώρες αυτές που ο  σύντροφος αναρχικός   Ιησού Χριστός  συνεχίζει να  βρίσκεται εκεί πάνω αιώνες  στα καρφιά και σε κάθε μεριά του πλανήτη σέρνει τον δικό του Ξύλινο Σταυρό που όλο και βαραίνει με τα χρόνια και την ατέλειωτη διαδρομή!!!!!
 
Θα σας ευχηθώ καλή δύναμη και θέληση να σταματήσουμε το μαρτύριο των Εσταυρωμένων όπου Γης , για την εσωτερική Ανάσταση, για την συλλογική Ανάταση του Ανθρώπου και την δημιουργία μιας νέας ΖΩΗΣ, πραγματικής Κοινωνίας με το «Κάπα» κεφαλαίο!!!!!!
 
Και όσο υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ακόμα και «ένας»!!! σαν εκείνον που εμπόδισε να συνεχισθεί τότε ο ανελέητος ξυλοδαρμός του Ζάκ Κωστόπουλου στην Ομόνοια, υπάρχει πάντα άνεμος ελπίδας η Ανθρωπιά να …Επιτρέψει (επιστρέφοντας)στον εαυτό της να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ!!!!!
 
Στους δύσκολους αυτούς καιρούς να προσέχετε τον εαυτό σας, την μικρή σας ζωή και τους αγαπημένους σας……
 
ΥΓ/Και μια προτροπή καλοπροαίρετα χωρίς επιβολές…..αποφύγετε την κρεατοφαγία και τα «σουβλίσματα». Είναι  εχθρικά   στην δική μας ηθική και φυσιολατρεία!!!!
 
 
 
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)
Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό
 
 
 
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια