Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ: Προτεραιότητά μας είναι η επίλυση των προβλημάτων των Συναδέλφων μας


Διαβάστε την ανακοίνωση



Εδώ και καιρό παρακολουθούμε την παράταξη που διοικεί την Ομοσπονδία, να εξυβρίζει και να λοιδορεί το συνδικαλιστικό έργο όλων των υπολοίπων,

 

την ώρα και την στιγμή που οι ίδιοι, έχουν κηρύξει ένα πόλεμο στην νέα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που γιγαντώνονται!

 

Ως συνδικαλιστές, όπως οφείλουμε να καταγγέλλουμε την οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης ή χειραγώγησης του κινήματος, οφείλουμε να βάζουμε στην άκρη προσωπικές κόντρες και να προσπαθούμε για τον συνάδελφο.

 

Και εμείς αυτό πράττουμε χρόνια τώρα, ενώ και οι ίδιοι έχουμε κυνηγηθεί συνδικαλιστικά τόσο με ΕΔΕ από την Ηγεσία, όσο και με τρομοκρατικές επιθέσεις στα σπίτια μας από ακραίες οργανώσεις, εξαιτίας της έντονης συνδικαλιστικής μας δράσης.

 

Η συνάντηση που τόσο σας πείραξε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.(το επίπεδο σας είναι τόσο χαμηλό που τον χαρακτηρίζετε με υποτιμητικό επίθετο, υποτιμώντας στην ουσία όλες τις Ενώσεις που τον έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν για να επιλύσουν τα ζητήματά τους ) είχε σκοπό την ανάδειξη και επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων.

 

Αυτά αφορούσαν την δυσκολία χορήγησης περιπολικών οχημάτων, που πρόκειται να παραλάβουν Αστυνομικές Διευθύνσεις μέσω ΕΣΠΑ, η οποία είχε κολλήσει λόγω μικρών τεχνικών θεμάτων τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν.

 

Βέβαια για εσάς, το ότι οι συνάδελφοι δεν έχουν οχήματα να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, δεν είναι συνδικαλιστικό θέμα.

 

Θέσαμε το ζήτημα της μετακίνησης συναδέλφων μας για τις μεταναστευτικές ροές, ώστε να γίνονται όλες με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι με έξοδα δημοσίου, διότι έχει αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις για τους συναδέλφους μας, ζητώντας την άρση της συγκεκριμένης αδικίας.

 

Επαναφέραμε το ζήτημα μετακίνησης των διμοιριών με αεροπλάνα. Ένα αίτημα το οποίο αν υλοποιηθεί, θα περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συνάδελφοι των διμοιριών, εξαιτίας της μετακίνησης τους με τα  πλοία.

 

Τέλος επαναφέραμε το θέμα δημιουργίας Αστυνομικών φαρμακείων στις επιτόπιες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνδικαλιστές, εδώ είμαστε να δούμε αν τα συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία θέσαμε θα βρουν ή όχι λύσεις.

 

Διότι είναι μεγάλη υποκρισία να αποκαλείτε εσείς εμάς, συνδικαλιστές της φωτογραφίας.

 

Εσείς που για τα νυχτερινά, κάνατε μία συγκέντρωση μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού οι μόνοι που την γνώριζαν ήταν τα δικά σας μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένες δικές σας Ενώσεις. Γεμίσατε το διαδίκτυο “αγωνιστικές φωτογραφίες” και τα νυχτερινά ακόμα αγνοούνται!

 

Αναγκαστήκαμε εμείς, να έλθουμε σε επαφή με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να πιέσουμε και να λάβουμε τη διαβεβαίωση ότι τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα, μετά την υπογραφή της σχετικής τροπολογίας θα πιστωθούν κανονικά!

 

Ποιοι τελικά είναι αυτοί που ζουν για την φωτογραφία;;;

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναγωνιστές,

 

σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα και να βλέπετε παντού εχθρούς.

 

Δεν κινδυνεύετε από εμάς, αλλά από το πάθος σας για εξουσία.

 

Απόδειξη είναι οι κάλπες που στήνετε εν μία νυκτί σε διάφορους νομούς, καταπατώντας κάθε ίχνος ηθικής, γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε.

 

Όταν το Προεδρείο της ΠΟΑΣΥ έχει φτάσει στο σημείο να ασκεί κριτική, στις ενέργειες της “αντιπολίτευσης”, τότε μάλλον το συνδικαλιστικό έργο το οποίο έχει να αναδείξει είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ και έτσι προσπαθεί να υποβαθμίσει και το έργο των υπολοίπων!

 

 

 

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ

 

ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια