Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαφία Κορυδαλλού: «Δεν είχαμε ερωτική σχέση», λέει η δικηγόρος μέσα από τη φυλακή


Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδουν και τα συμπεράσματα από τους «καυτούς διαλόγους» η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών και

φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον φερόμενο νονό της Αλβανικής Μαφίας
«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση, σκεφτόταν την αυτοκτονία, προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο» δηλώνει μέσα από τη φυλακή μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν είχαμε ερωτική σχέση»

Σε ερώτηση εάν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, η δικηγόρος απαντά.
«Δεν υπήρχε ερωτική  σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να  υπήρχε ερωτική σχέση.

Προσπαθούσα να  τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους  ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια.

Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα  πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν

Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας  και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά», λέει η δικηγόρος.

Η δικηγόρος, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με 65χρονο συνάδελφό της, μετά από ένταλμα του ανακριτή για συμμετοχή στην οργάνωση, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.

Η 45χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε χρηματίσει συνήγορος του Κ.Λ.

Πηγή: iefimerida.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια