Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυγενάκης: «Πόσο προοδευτικό είναι αυτό που γίνεται με Ξεπαπαδέα, Πετσίτη, Αρτεμίου, Παππά, Τσίπρα;»


«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση: Αυτό είναι το συμπέρασμα βλέποντας την εικόνα του κ. Τσίπρα σε μια μεγάλη προσπάθεια να αντιγράψει τον Α. Παπανδρέου και να επικαλείται την
προοδευτική συμμαχία με πρόσωπα που παραπέμπουν στο παρελθόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης συμπλήρωσε:

• Αυτή η εικόνα  δηλώνει μεγάλη παρακμή παρά προοδευτισμό. Καμία ανησυχία από αυτό το συνονθύλευμα δεν υπάρχει. Η ΝΔ εργάζεται απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, μιλάμε τους πολίτες έναν προς έναν και χτίζουμε κοινωνικές συμμαχίες και πάντα με έντιμο λόγο».

• Είναι σε τέτοια απόγνωση του κ. Τσίπρας που από τον Μανώλη Γλέζο στο προηγούμενο ευρωψηφοδέλτιο πέρασε στον Π. Κόκκαλη».

• Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι είναι ακροδεξιά, προφανώς ξεχνούν ότι ο κ. Όρμπαν με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποπέμφθηκε από το ΕΛΚ.

• Ξεχνούν ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής τέσσερα χρόνια παραμένει σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ σε πολύ κρίσιμες ψηφοφορίες στηρίχθηκε στη Χρυσή αυγή.

• Ξεχνούν ότι συγκυβέρνησαν 4 ολόκληρα χρόνια με τους ΑΝΕΛ και μάλιστα ένα μεγάλο μέρος στελεχών των ΑΝΕΛ το απορρόφησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

• Μιας και μιλάμε για προοδευτισμό, πόσο προοδευτικό είναι αυτό που γίνεται με Ξεπαπαδέα, Πετσίτη, Αρτεμίου, Παππά, Τσίπρα;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια