Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων & τον ΑΔ Κερκύρας το Πολιτικό Προσωπικό

Ανακοίνωση τού Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ - Π.Σ Ηπείρου και Κέρκυρας: Στα πλαίσια επισκέψεων στους κατά τόπους Νομούς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού
Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου - Κερκύρας, κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ματθαίος ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, συνοδευόμενοι από την ταμεία Κ. Ελένη- Λαμπρινή ΤΣΙΚΑ, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Ευάγγελος ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ και η Εκλεγμένη Σύνεδρος στην Ομοσπονδία κ. Σωτηρία ΜΑΡΚΑΚΗ, την Παρασκευή 12/04/2019 στην Κέρκυρα, συνάντησαν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιόνιων Νήσων, Ταξίαρχο κ . Κωνσταντίνο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και στη συνέχεια          τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ Α. Κερκύρας,  Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπύρος ΑΛΑΜΑΝΟΣ, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου.      


Κατά την διάρκεια της συνάντησης , ο Πρόεδρος τού Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου - Κερκύρας, κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ματθαίος ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, κατέθεσαν και ανέπτυξαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Πολιτικό Προσωπικό.
Από την πλευρά τους,  άκουσαν  με προσοχή τα αιτήματα μας και διαβεβαίωσαν για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια