Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς έφθασαν στην επιτυχία τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών - Τα ξενοδοχεία, τα αυτοκίνητα και τα ρούχα

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής θεώρησαν πολύ πιθανό ο εκτελεστής να είναι "ενοικιαζόμενος" από το εξωτερικό. Έτσι ξεκίνησαν να
ψάχνουν στα ξενοδοχεία, των νοτίων προαστίων, ενοίκους το επίμαχο διάστημα που τους αφορούσε, τον μήνα Οκτώβριο του 2018.
Κατά την έρευνά τους, διαπίστωσαν ότι οι δύο άνδρες, ο συλληφθείς και ο καταζητούμενος αδελφός του, όχι μόνον ήταν στην Αθήνα εκείνη την περίοδο, αλλά άλλαξαν συνολικά τέσσερα ξενοδοχεία στα νότια προάστια.
Ταυτόχρονα, όμως, διαπίστωσαν ότι ενοικίασαν και τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα. Τα τρία πρώτα οχήματα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Βούλας, γύρω από το σπίτι του Γιάννη Μακρή, λίγες ημέρες πριν από την εκτέλεση. Το τελευταίο, το απαθανάτισε η κάμερα την ώρα της δολοφονίας.
Επειδή στο βίντεο της δολοφονίας η εικόνα του αυτοκινήτου δεν ήταν η καλύτερη, οι αστυνομικοί κάλεσαν υπάλληλο τής εταιρείας αυτοκινήτων, του έδειξαν το βίντεο και εκείνος πιστοποίησε μάρκα, τύπο και χρώμα οχήματος.
Το επόμενο στοιχείο, που δένει την υπόθεση, ήταν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εκτέλεσης.
Στο τελευταίο ξενοδοχείο, που έμειναν οι φερόμενοι ως δράστες, ξέχασαν κάποια ρούχα, γιατί έφυγαν βιαστικά την επόμενη μέρα του περιστατικού. Η υπάλληλος τα κράτησε, μήπως και επιστρέψουν, αλλά τα πήραν οι αστυνομικοί. Μαζί με τα ρούχα βρήκαν και μία απόδειξη.
Στο κατάστημα ρούχων δεν κατάφεραν να βρουν βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, γιατί είχαν περάσει αρκετές ημέρες, αλλά υπάλληλος είδε τις εικόνες του εκτελεστή και πιστοποίησε ότι τα ρούχα, που απεικονίζονται, αντιστοιχούν με εκείνα που αναφέρονται στην απόδειξη.
Όπως αναφέρουν στο bloko.gr τα στελέχη της Ασφάλειας, αυτά τα στοιχεία είναι μόνο λίγα από εκείνα που "δένουν" την ενοχή του εκτελεστή.

Μανώλης Ασαριώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια