Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προεδρείο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: «Ο Αστυνομικός Διευθυντής να σεβαστεί τη νομοθεσία και τις διαταγές της ηγεσίας»


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας είναι στη δυσάρεστη θέση, σήμερα Μεγάλη Τρίτη, να προβεί σε δημόσια καταγγελία της διοίκησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για την ανεξήγητη – αυθαίρετη απόφασή της να εκδώσει την υπ’ αριθ. 6305/19/858245 από 23/04/2019 Διαταγή, σύμφωνα με την οποία διατάσσονται οι Υπηρεσίες να προβούν στην λήψη μέτρων τάξης (διενέργεια πεζών περιπολιών), με αποτέλεσμα να ανατραπεί όλος ο προγραμματισμός υπηρεσίας και άρα και οι προγραμματισμένες ημερήσιες αναπαύσεις.

 

Άραγε, τι είναι αυτό που προκάλεσε την εν λόγω απόφαση, όταν μόλις την περασμένη Πέμπτη, είχε ανακοινωθεί η υπηρεσία και οι συνάδελφοί μας είχαν προγραμματίσει τη ζωή τους αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα; Προφανώς η συνήθης τακτική των αποφάσεων της τελευταίας στιγμής, άνευ λόγου και αιτίας και αδιάφορο αν αυτό συνεπάγεται την ταλαιπωρία των συναδέλφων μας.

 

Οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν ότι δυστυχώς το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται τακτικά, παρά τις ανακοινώσεις μας για την τήρηση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας (Π.Δ. 394/2001) και τις συναντήσεις μας για το ίδιο θέμα με τον κ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να λάβει υπόψη του τα εύλογα παράπονα των συναδέλφων μας και να σεβαστεί τα δικαιώματά τους, όπως αυτά ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία και τις διαταγές της ηγεσίας.

 

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και επειδή η συνεπής στάση του σωματείου μας ενδεχομένως να εκληφθεί και ως «αδυναμία», το λόγο θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

 

Οψόμεθα!!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο πρόεδρος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Ο Γενικός Γραμματέας ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος


πηγή: sinidisi.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια