ΠΟΜΕΝΣ: Έχει ονοματεπώνυμο το «Διαίρει και Βασίλευε» στις Ε.Δ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΜΕΝΣ: Η Ομοσπονδία μας παρακολουθεί στενά όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες δύο ημέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με τις αλλεπάλληλες
τροπολογίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που αποκλειστικό σκοπό έχουν να επανεισάγουν «από το παράθυρο» όσους η Ελληνική Δικαιοσύνη και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων έθεσαν στο περιθώριο του συνδικαλιστικού κινήματος.
             Η καινοφανής πρόταση για ύπαρξη περισσότερων της μιας Ομοσπονδιών στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων σίγουρο είναι ότι δεν υπηρετεί ούτε την βέλτιστη εκπροσώπηση των συναδέλφων ούτε την διαφύλαξη της πολιτικής ουδετερότητας του στρατεύματος.
             Το μόνο που επιτυγχάνει είναι να νομιμοποιήσει όσους επί σειρά ετών παρανομούσαν και παραβίαζαν το θεσμικό πλαίσιο, αυτούς που, όπως σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα, ήταν και παραμένουν «αγαπημένα παιδιά» της Πολιτικής Ηγεσίας.
              Διερωτόμαστε με ποιο σθένος θα συγκρουστούν και θα παλέψουν αύριο για τα συμφέροντα των συναδέλφων, όσοι σήμερα ωφελούνται προκλητικά από φωτογραφικές νομοθετικές ρυθμίσεις. 
              Είμαστε σίγουροι ότι οι στρατιωτικοί έχουν κρίση, αντίληψη και μνήμη και θα γυρίσουν την πλάτη σε όσα μορφώματα προκύψουν από το θεσμικό πλαίσιο «α λα καρτ» που επιχειρείται να δημιουργηθεί.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Λγος (ΠΖ)