Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η απάντηση στον καρκίνο που ονομάζεται αναρχία είναι η καταστολή

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό ανάμεσα σε λιμενικούς και ένοπλη ομάδα αντιεξουσιαστων θα πρέπει να πούμε τα εξής. Αρχικά το λιμενικό
προφανώς από άγνοια του επικεφαλής της επιχείρησης για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια δεν ενημέρωσε αρμοδίως και έγκαιρα την Ελληνική αστυνομία προκειμένου να στείλει τις απαιτούμενες δυνάμεις για τη διασφάλιση της έρευνας και την προστασία των κρατικών λειτουργών που επιλαμβάνονταν. Ποιος αστυνομικός μπορεί όμως να κατηγορήσει συνάδελφο λιμενικό που πήγε να επιχειρήσει επειδή δεν γνώριζε το γκέτο των Εξαρχείων; Θα πρέπει επίσης να κατά στήσουμε σαφές πως αν υπάρχει πολιτική βούληση τα άβατα τελειώνουν μέσα σε μερικές μέρες.
Δεν θα υπεισέλθω σε ανάλυση του περιστατικού αφού αυτό δεν ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο αλλά μόνο τις αρμόδιες αρχές. Το θέμα αποκατάστασης της Τάξης στα Εξάρχεια είναι πρωτίστως αστυνομικό. Η ΕΛΑΣ έχει τους μηχανισμούς και την ικανότητα αν της δοθεί η πολιτική εντολή να επαναφέρει την κανονικότατα. Αστείες εκτιμήσεις του μόνο με καταστολή δεν υπάρχει αποτέλεσμα είναι δικαιολογίες κάποιων για να μην πράξουν τα αυτονόητα. Οι έκτακτες ανάγκες απαιτούν έκτακτες λύσεις. 
Η πρόληψη θα έρθει σε δεύτερο χρόνο για να διατηρήσει το αποτέλεσμα που έφερες..θα πρέπει τηρώντας πάντα το Σύνταγμα και τους Νόμους να είσαι σκληρός και απόλυτος για να περάσει το μήνυμα πως το κράτος είναι εδώ για να διασφαλίσει την τάξη και ασφάλεια σε οποιαδήποτε γειτονιά και να φύγουμε από το καθεστώς ανομίας που βιώνουμε. 
Φαιδρότητες άσχετων σε επιχειρησιακό επίπεδο συνδικαλιστών του τύπου μόνο με στρατό μπαίνεις στα Εξάρχεια και εκφράσεις λαϊκής ‘’που πας ρε καραμητρο’’ δεν συνάδουν με τον επαγγελματισμό και το ήθος του Έλληνα αστυνομικού και μόνο κακό κάνουν με αποτέλεσμα ο πολίτης να χάνει την εμπιστοσύνη του στην Αστυνομία. Ο μοναδικός με γνώση του προβλήματος που μπορεί να εκφέρει άποψη είναι ο πρόεδρος της ένωσης Αθηνών ο οποίος τα ζει στο πετσί του χρόνια από το δικό του μετερίζι, οι υπόλοιποι πανελιστες μεσημεριανών καλό θα ήταν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο αφού ξεφτιλίζουν ένα ολόκληρο σώμα με όσα λένε. Η παραβατικότητα στα Εξάρχεια είναι ένας καρκίνος. Χρόνια τώρα βρισκόταν σε μια σταθερή κατάσταση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις να μην παίρνουν δραστικά μέτρα για να μην χαρακτηριστούν ακροδεξιοί λες και όποιος επιζητά την τάξη σε αυτή τη χώρα είναι φασίστας. 
Ο καρκίνος αυτός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεταστάσεις παντού. 
Γιατί; 
Είναι γνωστό σε όλους πλέον πως στελέχη από το κυβερνών κόμμα δείχνουν ας πούμε ήπια μια ιδιαίτερη ανοχή σε ακραία στοιχεία που αυτοπροσδιοριζονται στον αναρχικό χώρο..άτομα που επιζητούν αίμα ένστολων , γενικευμένο χάος, ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων ενώ ήδη είναι γνωστό σε ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ πως κάποιοι εξ αυτών φλερτάρουν με την τρομοκρατία.. δεν τολμούν να τους πειράξουν για να μην πούμε πως κάνουν τα στραβά μάτια στην πολυεπίπεδη παραβατικη συμπεριφορά τους μιας κ δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως εκλεγμένοι σχετίζονται άμεσα με τέτοια άτομα... Ο καρκίνος που φυλάτε κάποιοι σαν κόρη οφθαλμού έχει γιγαντωθεί, είναι παντού…λύσεις υπάρχουν έστω και τώρα…πάρτε την σωστή απόφαση και αφήστε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.. Τότε κάτι θα αλλάξει σε αυτή την όμορφη γειτονιά που μένουν πέρα από ‘’συντρόφους’’ και απλοί πολίτες με δικαίωμα να βιώνουν το αίσθημα ασφαλείας που αρμόζει στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και όχι την ασυδοσία..




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια