Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Εισοδισμός" της ΕΛΑΣ στην αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας - Θα είναι στα δώρα και το γνωστό .... ημερολόγιο

Ανοίγουν αύριο οι πύλες της Κατεχάκη για μία ιστορική, επίσημη επίσκεψη (η πρώτη στα χρονικά) κλιμακίου αξιωματικών της Βόρειας Μακεδονίας, προκειμένου να συσφιχθούν οι
σχέσεις μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και με σκοπό, τη στενή συνεργασία των δύο αστυνομιών πάνω σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας, του οργανωμένου εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία συνάντηση ουσίας ώστε τα στελέχη της ΕΛΑΣ ν' αναπτύξουν γέφυρες συνεργασίας αλλά και να εκπαιδεύσουν του αστυνομικούς της γείτονος σε τεχνικές κι εφαρμογές έρευνας και διαλεύκανσης εγκλημάτων, δεδομένου μάλιστα ότι η Βόρεια Μακεδονία κατέχει και αναμένεται ν' αποκτήσει ολοένα αυξανόμενη επιρροή ως πύλη εισόδου, διαφορετικών μορφών της βαρύνουσας εγκληματικότητας, οικονομικής, λαθρεμπορίου κ.ά. για τη χώρα μας.

Ειρήσθω εν παρόδω αναρωτιόμαστε εάν μεταξύ των δώρων που θα δοθούν στην αντιπροσωπεία, θα συγκαταλέγεται και το ημερολόγιο της ΕΛΑΣ, το πρώτο στην αυθεντική έκδοση του, που μεταξύ άλλων εμπεριέχει στοιχεία προβλεπτικότητας ακόμη και για τις ... μελλοντικές διεθνοπολιτικές εξελίξεις. 




 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια