Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκηνές βίας σε σπίτι στη Ν. Μάκρη: Έδεσαν την οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα και τους λήστεψαν

Τρόμος για οικογένεια στη Νέα Μάκρη από συμμορία ληστών οι οποίοι τους έδεσαν, χτύπησαν τον άντρα και άρπαξαν κοσμήματα από χρηματοκιβώτιο. Ο εφιάλτης για την οικογένεια του δημοτικού
υπαλλήλου Ν. Μάκρης ξεκίνησε χθες γύρω τις 6.30 π.μ. Ο 50χρονος άνδρας εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να πάει στην δουλειά του όπως κάθε μέρα.
Δεν περίμενε όμως ότι δυο άγνωστοι θα του είχαν στήσει καρτέρι ακριβώς έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Οι κουκουλοφόροι τον έβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού με τη βία και ταυτόχρονα ξύπνησαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Με γρήγορες κινήσεις και πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει, έδεσαν τη σύζυγο και τις δυο ανήλικες κόρες.
Θέλοντας να στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμά τους ότι ήταν αποφασισμένοι, χτύπησαν τον δημοτικό υπάλληλο, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν σοβαρά.
Στη συνέχεια έκαναν άνω-κάτω τους χώρους του σπιτιού, τρομοκρατώντας την τετραμελή οικογένεια, μέχρι που εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο.
Το άνοιξαν και πήραν από το εσωτερικό του κοσμήματα αλλά και κάποια αρχαία νομίσματα που είχε στην κατοχή της η οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του δημοτικού υπαλλήλου φέρεται στο παρελθόν να είχε ενασχόληση με αρχαιότητες. Οι δράστες άφησαν δεμένη την οικογένεια και εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα, ο δημοτικός υπάλληλος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε το παραμικρό και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν μέσα από καταθέσεις και περιγραφές της οικογένειας, κάποια χαρακτηριστικά των δραστών. Ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων πήραν αποτυπώματα από το σπίτι ενώ θα γίνει και έρευνα από κάμερες που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει το δρομολόγιο διαφυγής των κουκουλοφόρων.  


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια