Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα ο Στάθης Ανθόπουλος


Ένας άνθρωπος πεδίου, ο Ευστάθιος Ανθόπουλος μπαίνει στον χώρο της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Αθηναίων με τον Συνδυασμό « ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ» του Γιώργου Βουλγαράκη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
     Υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Υπαξιωματικός 25 χρόνια στην  1η ΕΜΑΚ και 2η ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) ως Διασώστης – Συνοδός Σκύλων έρευνας – Διάσωσης. Πήρε μέρος στις Διασώσεις του Καταστροφικού Σεισμού του  1999 της Αθήνας όπου τιμήθηκε με επαίνους και διακρίσεις για την προσφορά του . Σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Θεσσαλονίκης,  της Αθήνας και στην Πυροσβεστική υπηρεσία του αερολιμένα  Ελευθέριος Βενιζέλος.
    Στην σταδιοδρομία του στο Πυροσβεστικό Σώμα πήρε μέρος στα συνδικαλιστικά όργανα των υπαλλήλων του Σώματος και εκλέχτηκε στην Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Αττικής , στην ΠΟΕΥΠΣ ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος) ως πρόεδρος Εξελεγκτικής Επιτροπής και στην ΑΔΕΔΥ , πάντα με γνώμονα το συμφέρων του συναδέλφου και του Σώματος.  
    . Στην επαγγελματική του κατάρτιση έχει Πιστοποιήσεις ‘όπως  « ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ» , «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ» , « ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» από το Εθνικό κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. 
Παραμένει ενεργός στο πεδίο ως Εθελοντής Δασοπυροσβέστης και Ειδικευμένος Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας Έρευνας Διάσωσης. 
  Τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα στα προβλήματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε σχέση με τα στελέχη του αλλά και σε σχέση με τους Πολίτες ως εκπρόσωπος πολιτικού φορέα.
" μετά από 30 χρόνια γνώσεων και εμπειριών στο Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και στην πολιτική προστασία , ήρθε η στιγμή της προσφοράς από ένα άλλο πεδίο , πάλι δίπλα στον Πολίτη ,  να συνεχίσω  με καθημερινή εργασία , σοβαρότητα   και ενημέρωση , "





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια