Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανίχνευση Ψεύδους‘’Ψευδείς Ομολογίες - Ανακριτικές Τεχνικές’’

Αδιαμφισβήτητα, όλοι λέμε καθημερινά ψέματα: αθώα, σοβαρά, τη «μισή» αλήθεια, για να προστατεύσουμε κάποιον κτλ. Ποιός δεν θα ήθελε να μπορεί να εντοπίσει το ψέμα με απόλυτη
ακρίβεια? Το πεδίο της εγκληματολογίας προσεγγίζει το ψέμα και την εξαπάτηση από τη σκοπιά της διερεύνησης της ενοχής ή της αθωότητας ενός υπόπτου. Οι τεχνικές που αξιοποιούνται ποικίλουν από τον πολυγράφο μέχρι τη γλώσσα του σώματος, ενώ οι αστυνομικοί βασίζονται κατά βάση στην χρόνια εμπειρία τους...

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://peripsichis.gr/index.php/seminaria/dikastikhpsyxologia/60-anixnefshpsevdous





Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation-GDPR), 
ο οποίος τίθεται σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, σας ενημερώνουμε ότι τηρείται ηλεκτρονικό του αρχείο μόνον του e-mail σας (χωρίς άλλα στοιχεία). 
Εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε από εμάς ενημέρωση παρακαλούμε όπως κάνετε unsubscribe. 
 


***Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας. 
Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα. 
Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το ''περί Ψυχής'' και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. 
Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα που απευθύνονται και να ελέγχουν αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια