Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλεσμα Παπακώστα για «ένωση δυνάμεων» στις ευρωεκλογές


Ένωση δυνάμεων με όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάδειξη των μεγάλων θεμάτων που η αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο, καθώς και σε όσους οραματίζονται μια

Ευρώπη που θα έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο, ζητά η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.
Ειδικότερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Παπακώστα τονίζει:


«Σκέφτομαι ότι βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές με την πολιτική ελίτ της χώρας να πολιτεύεται με αιχμή του δόρατος την κακή κριτική στον αντίπαλο και τον διχασμό ως Θεό της, αγνοώντας μία θεμελιώδη αρχή, δίχως πυξίδα, σχέδιο πλεύσης και έμπειρο καπετάνιο αφοσιωμένο στον προορισμό, με σχέδιο και ασφάλεια δεν πλέεις σε νερά καινούργια.

Έτσι θα είναι τα νερά της Ευρώπης πια, με άλλα ζητούμενα ,άλλες ανάγκες και άλλη στρατηγική. Η αρχιτεκτονική της Ευρώπης θα αλλάξει και το θέμα είναι αν θα την αποφασίσουμε οι πολιτικοί με στρατηγική και νέο κοινωνικό οδικό χάρτη ή θα μας επιβληθεί, ίσως βίαια και τραυματικά, ωθούμενη από τον φανατισμό και τον λαϊκισμό.

Η προσπάθεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με κινητοποιεί να συνεργαστώ με όλους όσοι πιστεύουν στο φως και πολεμούν το σκοτάδι.

Ο λαός πρέπει να μάθει ότι η πλειοψηφία των αποφάσεων που αφορούν στην ζωή του θα λαμβάνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και εκεί χρειάζεται ομάδα αποφασισμένη να πει Ναι στην Ευρώπη αλλά όχι και έτσι βρε αδέρφια».


Πηγή: newpost.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια