Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση της παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ στον Γιάννη Σγουρό

Ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση σχετικά με τα όσα είπε χθες ο τέως Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

 

«Με τη χθεσινή επίθεση του ο τέως Περιφερειάρχης κάνει πολιτική τυμβωρυχία πάνω σε νεκρούς. Πετάει την αμφίεση και τους τρόπους του δήθεν δανδή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν φανερώνει απλά το αληθινό του ήθος και ύφος, αλλά επίσης ότι στη δίδυμη υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Πατούλη, εκείνος είναι που τελικά έχει αναλάβει το ρόλο στη βρώμικη δουλειά. Εξάλλου, 5 χρόνια μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, απέδειξαν εκείνος και η παράταξή του ότι πηγαίνουν πακέτο με την παράταξη την οποία σήμερα, υπό νέα ονομασία, αναλαμβάνει ως επικεφαλής ο Γιώργος Πατούλης. Πρόκειται για την ακριβή αποτύπωση, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφέρειας Αττικής, του διδύμου Μητσοτάκης-Γεννηματά, υπηρετώντας ακριβώς τον ίδιο σκοπό: ξεγελώντας τον πολίτη και την Κοινωνία να τους οδηγήσουν να δώσουν ψήφο προκειμένου να επιστρέψουν στα πράγματα όλοι εκείνοι και όλα εκείνα που κόστισαν στον τόπο την καταστροφή.

 

Αναφορικά με το περιεχόμενο της χθεσινής επίθεσης…

 

Οι συμπολίτες και συμπατριώτες μας ξέρουν ποιες είναι οι παρατάξεις, τα κόμματα, οι υπουργοί, οι τοπικοί βουλευτές, οι πρώην περιφερειάρχες, νομάρχες και δήμαρχοι οι οποίοι επί δεκαετίες έφτιαξαν μία Αττική μέσα στην αυθαιρεσία, με τόπους-παγίδες. Για όλα εκείνα τα στραβά και τα ανάποδα που οι διάφοροι “Σγουροί” και “Πατούληδες” δημιουργούσαν από τις δεκαετίες 1950 και 1960 μέχρι το 2014, έρχονται οι σημερινοί Σγουροί και Πατούληδες (οι οποίοι έχουν αφήσει μάλιστα πρόσφατα τα “αποτυπώματά” τους σε Αττική-Μαρούσι) να κουνήσουν το δάχτυλο στη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη Ρένα Δούρου ότι δεν τα έφτιαξαν μέσα σε 5 χρόνια. Και όταν η  απάντηση από τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη Ρένα Δούρου είναι 360 εργοτάξια σε όλη την Αττική προϋπολογισμού €2 δισ. και 160 αντιπλημμυρικά έργα ύψους €500 εκατ., το επιχείρημά τους είναι ότι τάχα υπερδεσμεύονται πόροι από τη σημερινή Διοίκηση. Να μην ανησυχούν ως προς αυτό, γιατί με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη Ρένα Δούρου στις τελικές δαπάνες των έργων και μέσα από διαφανείς διαδικασίες και διαγωνισμούς υπάρχουν πραγματικές εκπτώσεις και όχι οι ισχνές εκπτώσεις του παρελθόντος με τα “καπέλα” στις τιμές.

 

Ο κ. Σγουρός είναι μία από τις φιγούρες πίσω από την κουρτίνα του Χθες. Αυτή την κουρτίνα την έκλεισαν πίσω τους το 2014 στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και το 2015 στις Εθνικές Εκλογές οι πολίτες με την ψήφο τους. Το ίδιο αποφασίζουν και τώρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια