«Μαφία του Κορυδαλλού»: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η προφυλακισμένη δικηγόρος


Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η προφυλακισμένη δικηγόρος Χρυσούλα Κιουμουρτζή, που ο υπερκοριός της ΕΥΠ «έπιασε» να ανταλλάσσει «καυτά» ερωτόλογα με τον

πελάτη της και φερόμενο ως αρχηγό της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού, Κλοντιάν Λεκοτσάι!

Σύμφωνα με δηλώσεις της αδελφής της, η 45χρονη δικηγόρος φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που επιβάλλουν την επιστροφή της στην εργασία της:
«Είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Αν δεν εργαστεί, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Κινδυνεύει να χάσει το δικηγορικό της γραφείο», ανέφερε στο Star η αδελφή της Χ.Κ. που κατέθεσε στον ανακριτή.

Η ίδια η δικηγόρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, είχε υποστηρίξει πως το μόνο που μπορούν να τής προσάψουν είναι ότι άσκησε το δικηγορικό της λειτούργημα.
«Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης, που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους», είχε δηλώσει η εντυπωσιακή δικηγόρος, όμως οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι με τον Λεκοτσάι την «καίνε».

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που είχε μαζί του, στην οποία η 45χρονη ακούγεται να πιέζει τον φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής μαφίας να της ορκιστεί ότι εκείνη θα είναι για πάντα η συνήγορός του! Σε άλλο διάλογο χαρακτηρίζει «καλό παιδί» τον Λεκοτσάι:
Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Άκουσέ με, αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω αυτό. Άσε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μ…… από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια; Να δικαστούμε. Γιατί, απ’ ό,τι κατάλαβα, εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός γι’ αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο, ηθικός αυτουργός για εκείνο. Είσαι, επιτέλους, καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;
Αλβανός κακοποιός: Όχι.
Δικηγόρος: Δηλαδή, θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα, το κατάλαβες;
«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο, χωρίς να ξεπερνάω τα όρια», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η 45χρονη δικηγόρος.

  πηγή: