Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σταθερά προάγει την αξία του Αθλητισμού & της Προσφοράς!

Στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Α.Ε, όπως κάθε χρόνο έχει θεσπίσει την στήριξη Κοινωνικών Ομάδων που χρήζουν άμεσης περίθαλψης στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις ανάγκες τους. Αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του αθλητισμού και της προσφοράς φέτος, επιλέγει να σταθεί δίπλα στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες " ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" τόσο πρακτικά όσο αθλητικά ξεκινώντας μια ποικιλόμορφη συνεργασία και αλληλοστήριξη.

Ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Τζατζάκης μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τους χώρους του ΚΕΕΠΕΑ και ενημερώθηκαν πλήρως για τις ελλείψεις και τα μείζονα θέματα του Κέντρου.

Το Κοινωνικό ενδιαφέρον της Ένωσης, είναι πλέον γνωστό αφού με την συνεργάτιδα τους κα Γεωργία Παράσχου, αντίστοιχες δράσεις έχουν γίνει για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασμστικές Ασθένειες η "ΦΛΟΓΑ", για τα Παιδικά Χωριά SOS, για τις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση αλληλεγγύης και σειρά αγώνων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το παρών έδωσαν:
Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Τζατζάκης, ο Β´ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Αβανίδης, ο Γ. Γ. κ. Ρήγας Ουσταμπασίδης, ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, το Μέλος κ. Νικόλαος Μανούρας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια