Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σάλος από τα σχόλια του Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με την αντιπολίτευση να ζητά την αποπομπή του Αν. υπ. Υγείας απο την Κυβέρνηση, ενώ τα βέλη των κομμάτων στρέφονται και προς τον Αλέξη
Τσίπρα.
Ο Αν. Υπ. Υγείας έγραψε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».
Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπαρόπουλου στο Twitter όπου έγραψε «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».
Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και απο χρήστες των social media.
Πολάκης - Κυμπουρόπουλος
O κ. Πολάκης απαντώντας σε χρήστη του Facebook, αναφέρει πως ο κ.Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ και όχι ο ίδιος.
Πολάκης - Κυμπουρόπουλος - σχόλιο - facebook
Σε νεότερη ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία του με τον αδελφό του.
Κυμπουρόπουλος  - ανάρτηση - facebook

Αποπομπή Πολάκη απο την Κυβέρνηση ζητά η αντιπολίτευση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε σε ανάρτησή του: «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια.  Έκανα λάθος.  Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».
Κυρ. Μητσοτάκης - tweet - Πολάκης - αθλιότητα
«Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ.  Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως, τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο, μόνο από φασίστες…», έγραψε στα social media η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Φώφη Γεννηματά - tweet - Πολάκης
Αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, καλώντας τον Πολάκη να πάρει πίσω τις δηλώσεις του. Μιλώντας στο Ρ/Σ «News 24/7», τόνισε χαρακτηριστικά, «αυτή η δήλωση δεν νομίζω ότι εκφράζει τον Παύλο, θα πρέπει να την πάρει πίσω».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια