Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών: Προσφέροντας αίμα, σώζεις ανθρώπινες ζωές

Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Χθες, 9 Απριλίου 2019, η Ένωση μας πραγματοποίησε με ανεπανάληπτη επιτυχία στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία. Ο
αριθμός των συναδέλφων που προσήλθε για να επιτελέσει το « ιερό τους καθήκον » ήταν άνευ προηγουμένου, αγγίζοντας το σχετικό ρεκόρ στις απόλυτα επιτυχημένες αιμοδοσίες που διεξάγει η Ένωση μας και είναι τρανή απόδειξη ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
     Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων σε ανάλογες δράσεις της Ένωσης μας, μας οπλίζει με δύναμη και αίσθημα ευθύνης, ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο στο μέλλον.
     Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν πως όταν χρειαστούν κάλυψη σε αίμα οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, η Ένωση μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους.
     Νιώθουμε, σαν Ένωση, μια τεράστια υποχρέωση να πούμε ένα « μπράβο » και ένα τεράστιο « ευχαριστώ » στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, καθώς και σε όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.
     Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Γ.Α.Δ.Α.
Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

                                                                 Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                           ΡΗΓΑΣ Νικόλαος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια