ΠΟΜΕΝΣ: Αποτέλεσμα Έφεσης: Η Θεσμική Εκπρόσωπος των Στρατιωτικών είναι μία - ΠΟΜΕΝΣ


Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στον νομικό κόσμο, τηρεί τους όρους και τις προβλέψεις του νόμου.

2. Αυτό κρίθηκε σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την Απόφαση 254/2018, ως (α) σχετικό. Εκ νέου κρίθηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Αθηνών με την Απόφαση 1310/7-3-19, ως (β) σχετικό.

3. Ως εκ τούτου, εκτός από την άμεση εκτελεστότητα που ανέπτυσσε ήδη η πρωτόδικη απόφαση, με την Εφετειακή απόφαση παράγεται δεδικασμένο που δεσμεύει τόσο τα μέρη που ενεπλάκησαν στις παραπάνω δίκες, όσο και τα Όργανα της Διοίκησης. 

4. Καλούμε την Διοίκηση να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και σύμφωνα με τις προβλέψεις του (γ) σχετικού νόμου, για την μετάβαση στην κανονικότητα.

5. Αναμένουμε από την Πολιτική Ηγεσία τον καθορισμό συνάντησης, προκειμένου να διευθετηθούν διαδικαστικά θέματα τα οποία είχαν ανασταλεί με βούληση της Διοίκησης και μέχρι εκδόσεως της Αποφάσεως του Εφετείου, όρος ο οποίος πληρώθηκε με το (β) σχετικό.

 

Μετά τιμής

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

    

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ