Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή στο ΑΣΕΠ για Προσωρινά Αποτελέσματα Προκήρυξης

Διαβάστε το περιεχόμενο επιστολής προς το ΑΣΕΠ




Κύριε Πρόεδρε και κύριοι Αντιπρόεδροι,
   Με αφορμή την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, έχουμε ήδη ξεκινήσει δικαστικές ενέργειες κατά της προκήρυξης, ειδικά για το Α' Επικουρικό (ΙΕΚ: Αρχαιοφυλάκων), που δεν υπάρχει καμία συνάφεια με το αντικείμενο του Σωφρονιστικού - Εξ. Φρουρού.
   Από την αρχή η προκήρυξη ήταν αντισυνταγματική-φωτογραφική, διότι δεν είχε σαν κύριο τίτλο το ''ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ'', ώστε να υπάρχει ισότητα.
π.χ Από το σύνολο των θέσεων, χωρίς εμπειρία - εντοπιότητα ήταν όλο και όλο 108 θέσεις. Οι οποίες και συμπληρώθηκαν από υποψηφίους ΙΕΚ.
Μετά από αυτό έμειναν οι θέσεις με εμπειρία....

Προσωπικά ανήκω στο Β' Επικουρικό (403)-χωρίς εμπειρία, έχω (18) Απολυτήριο, Ξένες γλώσσες και δήλωσα όλα τα Καταστήματα Κράτησης. Δεν βρίσκομαι στους προσωρινά Διοριστέους!

  # Έχοντας απευθυνθεί σε γνωστό εργατολόγο στην Αθήνα, ο οποίος έχει κερδίσει πολλάκις φορές παρόμοιες υποθέσεις (Διαγωνισμών ΑΣΕΠ), μαςεκμυστηρεύτηκε πως η υπόθεση είναι σιγουρότατα με το μέρος μας. Σε μια προκήρυξη που αφορά ΔΕ (Σωφρονιστικών-Εξ. Φρουρών), είναι αδιανόητο να γίνεται πρόσληψη με κύριο προσόν το ΙΕΚ.
Κανονικά δεν υπάρχει εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο (πλην ορισμένων περιπτώσεων π.χ Ειδικοί Φρουροί, ΕΠ.ΟΠ που έφυγαν στην 5ετία).

''Συγκεκριμένα υπάρχει καταστρατήγηση της Ισότητας, της Διάκρισης και της Αξιοκρατίας''.

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
   Το ΑΣΕΠ θα προσλάβει κανονικά τους 557, αλλά να γνωρίζετε πως θα πάρετε και 150-200 επιλαχόντες με απόφαση από Διοικητικό Εφετείο. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού.
   Η εμπειρία έπρεπε να προσμετράται μόνο από τους υποψηφίους ΙΕΚ και όχι από το Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ που δούλευαν ''Security'' σε μάρκετ, αποθήκες και νοσοκομεία (σαν παρατηρητές).

.........................................................................................................................................
 * * * Επιπλέον, πρέπει να μπει ένα τέλος στις διάφορες κατηγορίες (π.χ Πολυτέκνων-Τριτέκνων). Δεν γίνεται να διορίζονται υποψήφιοι με 10-11 Απολυτήριο και εμείς να βρισκόμαστε στον πίνακα των Επιλαχόντων.


Υ.Γ.  Στην επόμενη Προκήρυξη ας υπάρξει ένας και μοναδικός πίνακας για όλους, χωρίς κατηγορίες και ''Επικουρικούς Πίνακες'' με μοναδικό όπλο το Απολυτήριο Λυκείου. Το ΙΕΚ να μοριοδοτείται με 1000 μόρια.
Τέλος, έπρεπε να είχατε βάλει μοριοδότηση για υπηρέτηση στις Ειδικές Δυνάμεις, όπως και διπλώματα οδήγησης.



Με Εκτίμηση,
Οι Υποψήφιοι
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια