Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για τις εκλογές στην Ένωση Βορειοανατολικής Αττικής: Απόχωρηση υποψηφίου οχτώ μέρες πριν τις εκλογές

Δημοσιεύουμε καταγγελία, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Μετά από πιέσεις..υποσχέσεις κ.α απεχώρησε κ άλλος νεαρός υποψήφιος ο οποίος προσχώρησε στην διοικούσα
παράταξη!ενώ ο πρώτος με τους ίδιους τρόπους απλώς απεχώρησε οχτώ μέρες πριν τις εκλογές κ ενώ έχουμε στα χέρια μας υπογεγραμμένη τη μια υποψηφιότητα κ του τελευταίου κστατεθημενη με σφραγισμένο αντίγραφο.
Το ότι αρχικά υπερκερασαμετα εμπόδια κ μπήκαμε στις εκλογές της βορειοανατολικής Αττικής δεν τους πτόησε αφού ο Π...... τους τους οδηγεί σε συνεχόμενα λάθη.
Απο την εικονική γενική συνέλευση.Τον αποκλεισμό κ στη συνέχεια την αποδοχή των υποψηφιοτητων.Στον με κάθε μέσο θεμιτό κ μη!εξαναγκασμό σε παραίτηση στελεχών μας η πειθόμενοι με υποσχέσεις να προσχωρήσουν εκεί η ανακοίνωση μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρχικά ήταν η εξής: Αυτό για κάποιους ονομάζεται συνδικαλισμός για εμάς ονομάζεται ΑΙΣΧΟΣ! 
Με εξαγορα κ βία οι εντός παρενθέσεως κύριοι προσπαθούν να εκβιάσουν καταστάσεις κ να αλιευσουν υποψηφίους κ ψηφοφόρους ακόμη κ με αθέμιτα μέσα Ε ΟΧΙ κύριοι δεν θα σας περάσει.
Το μαγαζί γωνία τελείωσε! 
Στην προσπάθεια μας να υπάρχουν τάσεις από όλες τις ηλικίες βάλαμε κ ένα νέο συνάδερφο ο οποίος δυστυχώς επέδειξε ανωριμότητα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως ο χρήσιμος αφελής για τους αντιπάλους.Αν κ για εμάς δεν υπάρχουν αντίπαλοι ούτε εχθροί μόνο συναδερφοι που διψάνε για εκπροσωπιση κ συνδικαλιστική κάλυψη.οσο γι'αυτό το παιδί δεν πειράζει.να ναι καλά.. Εμείς την επόμενη μέρα θα είμαστε εκεί και γισυτον και για ΌΛΟΥΣ!
παρακαλώ να δημοσιεύσετε το άρθρο μας εσείς που ψάχνετε κ αναδύεται πάντα την αλήθεια γιατί φοβάμαι οτι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα επιχειρήσουν νοθεία.θελουμε τη φωνή όλων μαζί μας ώστε να γίνουμε ποιο δυνατοί για εσάς!!

Με τιμή κ κ θερμές ευχαριστίες κ παράκληση για την τήρηση ανώνυμιας για ευνόητους λόγους.καλη δύναμη στα έργα όλων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια