Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης ζητά παρέμβαση της Υπουργού και της Υφυπουργού για νομοθετική ρύθμιση για τα αναδρομικά


Διαβάστε την ανακοίνωση της Μάχιμης Προοδευτικής Συσπείρωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής



Σε δημοσίευση διαρρέεται ότι με ειδική ρύθμιση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που αναμένεται εντός των επομένων ημερών να κατατεθεί στη Βουλή, ο Υπουργός ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ «σώζει» τα κοινωνικά επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτό γιατί, αν τα αναδρομικά που έλαβαν οι στρατιωτικοί προστεθούν στο ετήσιο εισόδημά τους, τότε χιλιάδες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί θα αποκλειστούν από σημαντικά γι' αυτούς κοινωνικά βοηθήματα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κοινωνικό μέρισμα, τα επιδόματα τέκνων, στέγασης και θέρμανσης και το οικιακό-κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, όπως και ειδικές ρυθμίσεις που αφορούν τη ρύθμιση στεγαστικών, κυρίως, δανείων. Αυτές τις κοινωνικές παροχές τις λαμβάνουν πολλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας και, όπως διαπιστώθηκε από τις οικονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αν τα αναδρομικά που έλαβαν παραμονές των Χριστουγέννων προστεθούν στο ετήσιο εισόδημά τους, τότε ελάχιστοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτά. Του Ανδρέα Κούτρα-akoutras@dimokratianews.gr
(ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - 02/04/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

Προτείνουμε λοιπόν να υπάρξει παρέμβαση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κας. Όλγας ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ αλλά και της Υφυπουργού κας. Κατερίνας ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ έτσι ώστε αυτή η νομοθετική ρύθμιση να περιλάβει και τα Σώματα Ασφαλείας.

Δεν είναι δυνατό σε καθετί που επιβαρύνει τους μισθούς μας (όπως ήταν το τελευταίο μισθολόγιο) να ακολουθούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και σε ό,τι θετικό να είμαστε εκτός.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια