Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λασίθι: Ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Λασιθίου: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 08 Απριλίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. ενημερωτική ημερίδα για το
Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών.
       
       Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. με την Τ.Δ. Λασιθίου της Διε­θνούς Ένωσης Αστυνομι­κών και τον αντιπρόσωπο του νομού κ. Μανόλη Καμπανό.

        Εισηγητές ήταν ο Πρό­εδρος του Ταμείου Γιάν­νης Τσαγανός, ο Αντιπρό­εδρος του ταμείου Θεό­δωρος Γούσιας και ο πρό­εδρος της Επενδυτικής Επιτροπής του ταμείου Σωτήρης Χρυσάφης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Λευτέρης Ηλιά­κης και ο αντιπρόσωπος του ταμείου στο Νομό Λασιθίου Μανόλης Καμπανός. Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί συνάδελφοι όλων των σωμάτων Ασφαλείας όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παροχές του ταμείου και να απαντηθούν όλες τους οι ερωτήσεις σχετικά.

       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Λασιθίου συγχαίρει και ευχαριστεί το Δ.Σ. της Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ τόσο για την άψογη δουλεία που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν όσο και για την επίσκεψη τους στο Νομό μας.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ. Λασιθίου


  Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Φραγκάκης Κωνσταντίνος                Γενειατάκης  Αντώνιος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια