Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δριβάκος: Η επιχείρηση στα Εξάρχεια θα μπορούσε να πάει και χειρότερα (BINTEO)

«Οι συνάδελφοί μου έκαναν μία επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Πειραιά και έφτασε στα Εξάρχεια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Γ.Δριβάκος για την επιχείρηση στα Εξάρχεια που χαρακτηρίστηκε «φιάσκο» και προκάλεσε αντιδράσεις.


«Οι άνθρωποι πήγαν για τα ναρκωτικά, για να γλιτώσουν έστω και ένα παιδί από τα ναρκωτικά, δεν πήγαν για τσάντες μαϊμού», υπογράμμισε τονίζοντας πως η επιχείρηση έγινε «σύμφωνα με τα προβλεπόμενα», και πως οι Λιμενικοί είχαν λάβει μέτρα προστασίας τους.

Είπε, μάλιστα, πως οι Λιμενικοί είχαν «ειδοποιήσει το ΑΤ Εξαρχείων και ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχαν δυνάμεις να τους συνδράμουν».
Ερωτηθείς για τις αναφορές ότι οι κουκουλοφόροι είχαν καλάσνικοφ, αλλά και για την τυχόν 
επικινδυνότητα της επιχείρησης, απάντησε πως «έχουν γίνει ακόμα τουλάχιστον δύο ανάλογες επιχειρήσεις του Λιμενικού στα Εξάρχεια», τον τελευταίο χρόνο.
Το πρωτοφανές της υπόθεσης, ήταν ωστόσο πως για «πρώτη φορά είδαμε οργανωμένη ομάδα με εξοπλισμό».
Αναφερόμενος στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, η οποία έχει αμφισβητηθεί έντονα, είπε πως «θα μπορούσε να πάει και χειρότερα, θα μπορούσαμε να είχαμε αστική μάχη, αν έπεφτε έστω και ένας πυροβολισμός».
«Όταν για πρώτη φορά αντιμετωπίζεις έναν στρατό, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με το θάνατο», σημείωσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι εμφανίστηκαν ταυτόχρονα στο σημείο της επιχείρησης και αφόπλισαν τους πάνοπλους Λιμενικούς.




πηγή: ant1news.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια