Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Κώστας Χαντζής για τον 9ο τελικό Σούπερ Καπ ποδοσφαίρου.


Στο Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης διεξήχθη ο 9ος τελικός Σούπερ καπ ποδοσφαίρου ανάμεσα στο ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομικών
υπηρεσιών που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και την ΑΔ Αλεξανδρούπολης που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Διευθύνσεων που διοργανώνει το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος . Ο Κυριάκος Παγωνίδης έβαλε μπροστά τους γηπεδουχους στο 36΄ , ήρθε η ισοφάριση στο 56΄για τους φιλοξενούμενους  με τον Κουκουνασούλη, μετά και την παράταση οι ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα της Νοτιοανατολικης Αττικης ήταν πιο εύστοχη και κέρδισε με 5-3 και έτσι κατέκτησε το τρόπαιο.
Στην διαδικασία των πέναλτι ο Μπουγάτσιας το 1-0 για το ΑΤ ΒΒΒ , ο Δορουγιδένης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κίλιας το 2-1, ενώ ο Παγωνίδης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από πλευράς Αλεξ/πολης. Ο Πάνου  το 3-1, ο Μόκαλης μείωσε σε 3-2.
Ο Σφακιανάκης έκανε το 4-2 και ο Παππούς μείωσε σε 4-3 , ο Μαγγίζης ευστόχησε στο 5ο πέναλτι της ομάδας του και έτσι το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κατέκτησε το Super Cup. Άψογη η διοργάνωση και η φιλοξενία από την ΑΔ Αλεξανδρούπολης , ενώ παρότι έγινε ένα παιχνίδι αμφίρροπο γεμάτο ένταση οι παίκτες των δυο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι μετά το τέλος του .



Α.Δ Αλεξανδρούπολης (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Σίσκος, Μπαρμπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Κωνσταντάκης, Παγωνίδης, Πασχάλης, Γυλός.
Αγωνίστηκαν και οι: Παππούς, Μόκαλης, Σταμπουλίδης.

 Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Δημητρόπουλος): Ούσιος, Κουκουνασούλης, Τσίκος, Σκούρας, Κόρδας, Μελάς, Κίλιας, Πάνου, Μαγγίζης, Μούργος, Αργύρης.
Αποστολή : Φασούλας, Τρακάλας, Μπουγάτσιας, Σφακιανάκης, Καραγιαννίδης , Βάτσιος , Αργάνης , Χριστοφοριδης , Παρασκευόπουλος , Γιαννογλουδης .







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια