Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

7ο Συνέδριο Security Project 2019

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την ετήσια κορυφαία εκδήλωση για την Ασφάλεια στην Ελλάδα


   
Το 7o Security Project 2019, μέσα απο την πλούσια θεματολογία, του κάλυψε σχεδόν ΟΛΟΥΣ τους τομείς της ασφάλειας με έμφαση στο Management, στις Yπηρεσίες και στις Tεχνολογίες που αναπτύσσονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημερινών κινδύνων, για την προστασία των υποδομών, των εγκαταστάσεων, της περιουσίας, των πληροφοριών ...και φυσικά και πάνω από όλα της ανθρώπινης ζωής!

Ανάδειξη των Απειλών - Έξυπνη και Κοινοτική Αστυνόμευση -  Τεχνητή Νοημοσύνη - Διαχείριση Κρίσων - Πολιτική Προστασία - Πυροπροστασία - Ασφάλεια Εγκαταστάσεων - Αντικατασκοπεία - Περιμετρική Προστασία - Social Engineering- Κυβερνοασφάλεια - VIP Protection - Bomb Threat Management - Επαγγελματικά Συστήματα Συναγερμού - Νέες Λύσεις Πυρανίνχευσης - Προηγμένες Τεχνολογίες Βίντεο-επιτήρησης - Καινοτόμες Υπηρεσίες Κέντρικών Σταθμών .... είναι μερικά μόνο απο τα θέματα που απασχόλησαν το συνέδριο!

Ενώ για ακόμα μια χρονιά η Έκθεση των Xορηγών Eταιριών έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια.

Η άρτια οργάνωση, η μεγάλη προσέλευση, το πλούσιο περιεχόμενο και η συμμετοχή των σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων του τομέα της ασφάλειας και στο φετινό συνέδριο, απέδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί το Security Project αποτελεί την κορυφαία συνεδριακή εκδήλωση και την ετήσια συνάντηση θεσμό των ειδικών και επαγγελματιών της ασφάλειας στην Ελλάδα.


Κάντε κλικ στα παρακάτω link και δείτε Φωτογραφίες και Βίντεο απο το 7o Συνέδριο Security Project 2019

 


 


 


 


 


 



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια