Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πρόσωπο-κλειδί η μητέρα του 4χρονου που σκοτώθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί λύγισαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν, μπαίνοντας στο σπίτι του 27χρονου πατέρα που σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε χτες το πρωί στο Χαλάνδρι.

Για τους αστυνομικούς, πρόσωπο-κλειδί της τραγωδίας είναι η 21χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του εν διαστάσει συντρόφου της να σκοτώσει με την καραμπίνα το μόλις τεσσάρων ετών παιδί τους και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν μέσα στο διαμέρισμα δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα και, για τον λόγο αυτό, πήραν από το σπίτι τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να δουν αν ο 27χρονος πατέρας είχε νωρίτερα προειδοποιήσει πως θα σκότωνε το παιδί του κι αμέσως μετά θα αυτοκτονούσε. Ένα ακόμα στοιχείο που ερευνά η αστυνομία είναι πως βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου το φονικό όπλο, μιας και η συγκεκριμένη καραμπίνα φαίνεται πως ήταν κλεμμένη από σπίτι στην Παλλήνη το 2018 και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. 

O αδόκητος θάνατος του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν παιδί, ήταν ο λόγος που ο 27χρονος Γ.Ν. παρουσίαζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με όσα είπε στο «protothema.gr» η θεία του δολοφόνου και αυτόχειρα.
Από τη νεαρή του ηλικία, σύμφωνα πάντα με τη θεία του, ο 27χρονος που σκότωσε το 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι, είχε βίαιο χαρακτήρα και ξεσπούσε αρκετά συχνά στη μάνα και στην αδερφή του. Συγγενείς του προσπάθησαν να τον πείσουν να δεχτεί ιατρική βοήθεια αλλά δεν το κατάφεραν.

Το βράδυ του Σαββάτου, πριν από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, ο 27χρονος είχε καυγαδίσει με την εν διαστάσει σύντροφό του από το τηλέφωνο. Το πρωί της Κυριακής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πήρε την καραμπίνα, σκότωσε το τεσσάρων ετών παιδί του που είχε αποκτήσει με τη Ρομά σύντροφό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η εν διαστάσει σύντροφός του και μητέρα του παιδιού έφτασε στο διαμέρισμα μαζί με την αδερφή της και, μην μπορώντας να μπει από την κεντρική είσοδο, κατάφερε να μπει από την μπαλκονόπορτα. Μπαίνοντας βρέθηκε μπροστά σε λίμνη αίματος από τα άψυχα κορμιά του παιδιού της και του 27χρονου άντρα. Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της μάνας και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.
«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», είπε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

«Δεν τους γνωρίζαμε. Τους είχαμε δει και φαινόντουσαν ήσυχοι άνθρωποι. Τον πατέρα τον βλέπαμε να παίζει με το παιδί του κάποιες φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και σκότωσε το γιο του» είπε στο protothema.gr η γειτόνισσα.


Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν στο Χαλάνδρι με τη μάνα να ουρλιάζει θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό των γειτόνων που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Όπως πολλοί μονολογούσαν βλέποντας τα παιχνίδια του 4χρονου αγοριού που ήταν στην αυλή του σπιτιού, «ο μικρός Βασιλάκης δε θα γελάσει ποτέ ξανά».

https://www.protothema.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια