Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είχαν βάλει στο... μάτι την Κινέττα - 4 συλλήψεις για 24 περιστατικά

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε οικίες στην περιοχή της Κινέττας. Συνελήφθησαν χθες το
πρωί, στην περιοχή των Εξαμιλίων Κορινθίας, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Μεγαρέων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι ανωτέρω από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν συστηματικά, κλοπές και ληστείες από οικίες στην περιοχή της Κινέττας Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν τέσσερις (4) κατ' οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
-11- κινητά τηλέφωνα
-2- τηλεοράσεις
-1- συσκευή ηχοσυστήματος
-1- DVD player

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν (23) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) ληστεία, με το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια