Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

3ος στην Ευρώπη ο Αστυνομικός Γιάννης Καργιωτάκης - Σε ποιους συναδέλφους του αφιερώνει το μετάλλιο

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής (grappling) συμμετείχε ο Γιάννης Καργιωτάκης, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Κατέλαβε την 3η θέση ύστερα από τέσσερις
αγώνες. Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον πρωταθλητή της Σερβίας Marco Petkovic με 14-0. Στον δεύτερο αγώνα νίκησε τον πρωταθλητή της Ουκρανίας Victor Meteiko με 7-0. Στον τρίτο αγώνα ηττήθηκε από τον Ρώσο Ismailov D με 15-1 , και στον μικρό τελικό νίκησε τον πρωταθλητή της Πολωνίας Maciejewski Sebastian με 5-3.
Μετά το τελετουργικό της απονομής μεταλλίων ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: «Πολύ υψηλό το επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το ήθελα πολύ το μετάλλιο είχα δουλέψει για αυτό. Είναι η δεύτερη διεθνής διάκριση που φέρνω εντός 1 βδομάδας και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και πολύ αισιόδοξο γιατί σε 3 μέρες ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Ελευθέρας πάλης και θα συμμετάσχω και σε αυτό.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναθλητές μου, που βγάλαμε όλη την προετοιμασία μαζί, και ιδιαίτερα στον δάσκαλο Sam Kravats. Επίσης Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mmateam.gr και ιδιαίτερα στον κύριο Γιώργο Πατρελάκη και στην Anthraxmachines και ιδιαίτερα στον κύριο Άγγελο Μοσχόπουλο που φρόντισαν για τα ρούχα των αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στην υπηρεσία μου Υφαα που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω πρωταθλητισμό!
Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω στους συναδέλφους μου Α/Α Γιαννακάκη Δημήτριο ,Αρχ/κα Χατζή Δημήτρη, Αρχ/κα Καμπουράκη Δημήτρη, αρχ/κα Καλτσά Αναστάσιο ,Αρχ/κα Τσαμη Γιώργο, και την αξιωματικό υπηρεσίας Αρχ/κα Δανδόλου Μαριάνθη που με δίδαξαν πολλά και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα αστυνομικά τους καθήκοντα, καθώς και σε όλη την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών (όπου υπηρετούσα παλαιότερα).»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια