Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με την πτώση 26χρονης στου Παπάγου


Ένα νέο μυστήριο καλούνται να λύσουν τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών: Μία 26χρονη κοπέλα έπεσε από τον τρίτο όροφο, κτιρίου στου Παπάγου, και εξέπνευσε κατά τη
μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχουν στη διάθεσή τους οι ερευνητές της Ασφάλειας, τα ξημερώματα οι ένοικοι της μεζονέτας 1ου-2ου ορόφου άκουσαν φασαρία στο διαμέρισμα τού 3ου, που έχει ξεχωριστεί είσοδο με εξωτερική σκάλα και αυτήν την περίοδο δεν ήταν ενοικιασμένο. Ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μέχρι να φθάσει το περιπολικό η κοπέλα είχε πέσει στο κενό.
Πηγές ενημέρωσης ανέφεραν στο bloko.gr ότι η 26χρονη είναι κάτοικος τής περιοχής, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές ούτε για ναρκωτικά ούτε για κλοπές και εκείνο, που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ο λόγος για τον οποίο πήγε στο διαμέρισμα και φυσικά ο λόγος για τον οποίο έπεσε στο κενό.
Την ώρα της πτώσης η κοπέλα ήταν μόνη στον τρίτο όροφο και μέχρι τώρα δεν έχουν προκύψει στοιχεία να ήταν στο χώρο με κάποιο άλλο πρόσωπο, που να έφυγε πριν από την πτώση.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια