Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευρωεκλογές 2019- Η Επόμενη Μέρα. Νέες προκλήσεις και προοπτικές στην πορεία της ΕΕ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κινηματογράφου ΑΛΕΚΑ, παρουσία μελών της Κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019- Η Επόμενη Μέρα. Νέες προκλήσεις και
προοπτικές στην πορεία της ΕΕ» που διοργάνωσε η Κοινωνική Παρέμβαση Δημοκρατικών Πολιτών Ζωγράφου με ομιλητές τον Γιάννη Μουζάλα, υποψήφιο Ευρωβουλευτή Σύριζα, τον Στέφανο Τζουμάκα, πρώην Υπουργό και τον Καθηγητή Σάββα Ρομπόλη. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής.

Ο Γ. Μουζάλας τόνισε στην ομιλία του τους ορατούς πλέον κινδύνους από την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτός ο νέος «μεταφασισμός» πρέπει να μας βρει όλους απέναντι.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο νυν Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Βίτσας, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, o Υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, κ. Καπάταης, η Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καφατσάκη, οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γιονούς Μοχαμεντί, Μάριος Θεοφιλάτος Ελευθερία Αγγέλη,, Πλουμπίδης Δημήτρης, Πέτρος Κόκκαλης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια