Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καρτέλ ναρκωτικών εντοπίστηκε στη Ρόδο με 20 κιλά κοκαΐνη και χιλιάδες χάπια


Έναν απλό έλεγχο νομιμότητας αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες θέλησαν να κάνουν υπάλληλοι του Τελωνείου Ρόδου και τελικά σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, εξιχνίασαν υπόθεση 20 κιλών κοκαΐνης και 50 κιλών ναρκωτικών χαπιών!

 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία μάλιστα προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο παραλίγο να τραυματίσουν τελωνειακό υπάλληλο ενώ ακινητοποιήθηκαν μετά από καταδίωξη!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Ακαντιάς κατά την ώρα κατάπλου του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά.

 

 

Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούν προσωπικό του Τελωνείου Ρόδου αλλά και του Λιμεναρχείου, εντοπίστηκε ένα ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο διέθετε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Τελωνειακός υπάλληλος που το εντόπισε, θέλησε να διενεργήσει έλεγχο για τη νομιμότητα του οχήματος. Όταν όμως έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος αντί αυτού ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε κατά του υπαλλήλου. Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

 

Από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν στο καπό συσκευασίες που περιείχαν περίπου 20 κιλά κοκαΐνης και περίπου 50 κιλά ναρκωτικών χαπιών.

 

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο άνδρες κρατούνται προκειμένου να οδηγούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

 

Πηγή: rodiaki.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια