16 συλλήψεις από εξόρμηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας


16 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησαν σήμερα το πρωί σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα έπειτα από εξόρμηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν δύο γονείς οι οποίοι κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη κλοπή που φέρεται να διέπραξε ο 17χρονος γιος τους, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Στο Αγρίνιο συνελήφθη και ένας 27χρονος για παρεμπόριο καθώς έπειτα από έλεγχο αστυνομικών του Α.Τ. Αγρινίου, διαπιστώθηκε ότι με φορτηγό που οδηγούσε πωλούσε διάφορα αντικείμενα χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια.


Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη σήμερα το πρωί ένας 65χρονος από μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας το οποίο σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ ενήργησε έλεγχο στο ρολόι μέτρησης ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του και διαπιστώθηκε ότι την ηλεκτροδοτούσε παράνομα από κολόνα της ΔΕΗ.


Σε τροχονομικούς ελέγχους συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 20, 23, 25, 60 και 62 ετών οι οποίοι δεν διέθεταν διπλώματα οδήγησης των οχημάτων τους.


Στην πόλη του Αγρινίου συνελήφθη και ένας 19χρονος ο οποίος οδηγούσε μηχανάκι υπό την επήρεια μέθης.


Στην Αμφιλοχία συνελήφθησαν ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 32χρονος αλλοδαπός, όπως και ένας 30χρονος αλλοδαπός στη Βόνιτσα, οι οποίοι δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη χώρα.


Από αστυνομικούς συνελήφθη στο Παναιτώλιο και ένας 32χρονος αλλοδαπός, όπως και ένας 48χρονος αλλοδαπός στη Γουριώτισσα, καθώς δεν διέθεταν έγγραφα παραμονής στη χώρα.


Στη Βόνιτσα συνελήφθη και ένας 49χρονος ο οποίος κλήθηκε από το Δασαρχείο να καταθέσει το όπλο του, όμως όπως δήλωσε στην Αστυνομία, το είχε χάσει από τον Φεβρουάριο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμελή φύλαξη).Πηγή: tempo24.news