Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη 130 χρόνων

Στη σύλληψη φυγόποινων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων έφθασαν κατά το τελευταίο 24ωρο δικυκλιστές αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης
Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ αυτών είναι και 24χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 130 ετών και συνολική χρηματική ποινή 270.000 ευρώ, για το αδίκημα της προώθησης πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό έδαφος, κατά συρροή.
Συνελήφθη, επίσης, 21χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 41χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για ληστεία και απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια