Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Toν Κυριακό Μητσοτάκη συνάντησε η Ένωση Σερρών


Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Ένωσης μας  και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, στα πλαίσια επίσημης  επίσκεψης του στο Νομό Σερρών.

        Στα πλαίσια της ολιγόλεπτης συζήτησης,  τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών του μετέφεραν τα κυριότερα ζητήματα θεσμικού και τοπικού ενδιαφέροντος που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, επιδίδοντας του αναλυτικό υπόμνημα αυτών, το ψήφισμα της πρόσφατης γενικής συνέλευσης της Ένωσης μας αλλά και το ψήφισμά αιτημάτων από το 29ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., εστιάζοντας κυρίως στη θεσμοθέτηση και νομοθετική αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, την επαναφορά των 6.700 καταργημένων από το 2012 οργανικών θέσεων καθώς και την αύξηση του αριθμού των εισακτέων στις Αστυνομικές Σχολές. Ως ενθύμιο της συνάντησης και γνωριμίας μας, στον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δωρίσαμε ένα αγαλματίδιο του λέοντα της Αμφίπολης  καθώς είναι και  το έμβλημα της Ένωσης μας.

     Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ανέφερε ότι αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας καθώς και τις δυσκολίες της εργασίας του Έλληνα Αστυνομικού, ότι είναι στο πλευρό μας και θα προβεί σε οτιδήποτε αναγκαίο για την εξάλειψη των προβλημάτων καθώς και τη διαφύλαξη των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.

 

 


                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 


            

 

 

 

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια