Έξυπνα tips για την κουζίνα που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο [vid]Μια μεγάλη, ευρύχωρη και φωτεινή κουζίνα είναι κάτι που θα ήθελαν όλοι όσοι συνηθίζουν να περνούν αρκετή ώρα σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού.

Κάτι τέτοιο αρέσει ακόμη και όσους δεν το… έχουν με τη μαγειρική. Να μπορείς να έχεις μεγάλους μπάγκους, ντουλάπια και συρτάρια για να τακτοποιείς τα κουζινικά, χωρίς να πέφτουν πράγματα κάθε φορά που ανοίγεις για να πάρεις κάτι.

Επειδή, όμως, το τι θέλουμε δεν συμβαδίζει με το τι έχουμε, αναζητούμε λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Έτσι, λοιπόν, βρήκαμε μερικά κολπάκια που αν τα υιοθετήσετε θα δείτε ότι ακόμα και η πιο μικρή κουζίνα μπορεί να γίνει λειτουργική και να μη φαίνεται «πηγμένη» από δεκάδες πράγματα. Χρειάζεται, λοιπόν, οργάνωση έτσι ώστε τα τρόφιμα να είναι μόνιμα τακτοποιημένα, όχι μόνο στα ντουλάπια, αλλά και στο ψυγείο.

Επίσης, η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική. Φτιάξτε τα δικά σας οικολογικά καθαριστικά χρησιμοποιώντας σόδα, ξύδι, πορτοκάλι, κανέλα και κάντε το νεροχύτη, το πλυντήριο πιάτων και τους πάγκους ν’ αστράφτουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αρκετές έξυπνες ιδέες για την κουζίνα σας.Πηγή: mothersblog.gr
_