Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Spartan Security New Generation, ΤΩΡΑ και ως επίσημος εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της EBS στην Ελλάδα



Στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης της δυναμικής της στον κλάδο, η Spartan Security ως ο κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας προχωράει δυναμικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκπροσωπώντας επίσημα την EBS στην Ελλάδα.

Η EBS έχει 30 χρόνια παρουσία και πλούσια εμπειρία στην διεθνή αγορά ασφαλείας, (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία), στους τομείς της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις από όλους τους διεθνείς αρμόδιους φορείς, η EBS με έδρα την Πολωνία, εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών που λειτουργούν με τεχνολογίες GSM/GPRS/SMS, RFID και GPRS και διαθέτει εμπειρία σε M2M.

Σκοπός της νεοσύστατης αυτής συνεργασίας είναι, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη με την χρήση των τελευταίων τεχνολογιών. Κύρια διαφοροποίηση από τις διαθέσιμες λύσεις είναι η θεαματική αναβάθμιση της λειτουργικότητας σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος των προϊόντων, που τα καθιστά ανταγωνιστικά για την ελληνική αγορά, παρά τα πολλαπλά τεχνολογικά τους οφέλη.

Βασική φιλοσοφία της ομάδας της Spartan Security είναι να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστα, ποιοτικά και διαχρονικά προϊόντα και υπηρεσίες, προηγμένης τεχνολογίας, εύχρηστα στον τελικό χρήστη και απλά στον προγραμματισμό, σε μια ιδανική αναλογία κόστους, αξίας και ποιότητας.

Η Spartan Security με την κίνηση αυτή επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα εμπορίας προηγμένων συστημάτων ασφαλείας κι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, παραμένοντας πιστή στις τρείς γνώριμες βασικές της αρχές:

 Ισχυρή τεχνική γνώση των εξελίξεων της διεθνούς αγοράς για ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό λύσεων ασφαλείας υψηλών απαιτήσεων.

 Χρήση νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, με ακατάπαυστο ρυθμό επενδύσεων σε κάθε βήμα ανάπτυξης.

 Παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και μια ξεκάθαρη επαγγελματική σχέση για κάθε συνεργάτη.

Η στρατηγική συνεργασία με την EBS ενδυναμώνει την θέση της Spartan Security στον κλάδο, αποτελεί εγγύηση για πρόοδο, της εξασφαλίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά και την παγιώνει ως η Νο1 επιχείρηση στις επιλογές των καταναλωτών και των επαγγελματιών στην ολοκληρωμένη ασφάλεια πανελλαδικά.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια