Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Ιράκ θέλει να παραγγείλει Hummer στην ΕΛΒΟ αλλά δεν βρίσκει κανέναν να μιλήσει

Από χθες ο ο Γενικός Διευθυντής Αντιναύαρχος ε.α Κυριάκος Κυριακίδης, βρίσκεται στη Βαγδάτη, προσκεκλημένος του Υπουργείου Άμυνας του Ιράκ, για να επισκεφθεί την έκθεση αμυντικού υλικού IQDEX 19 που πραγματοποιείται στην Βαγδάτη απο 9 έως 12 Μαρτίου.
Στα πλαίσια της επίσκεψης και με την παρουςια του Έλληνα Πρεςβυ στην Βαγδάτη κ. Λ. Κοντοβουνίςιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Ιρακινού υπουργείου
Άμυνας και υπηρεσιακούς παράγοντες των εξοπλισμών της κυβέρνησης του Ιράκ όπου συζητήθηκαν θέματα αμυντικοτεχνικής συνεργασίας.
Όσοι βιαστούν να αναρωτηθούν τι δουλειές μπορεί να ΄χουμε με το Ιράκ, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πολλές και καλές! Η πιο γνωστή απ΄ αυτές είναι ότι το Ιράκ είναι έτοιμο να παραγγείλει Hummer στην ΕΛΒΟ και πολύ πρόσφατα αξιωματούχοι του επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Έχουν μάλιστα προβλέψει στον προϋπολογισμό τους το σχετικό κονδύλι.
Όμως να σηυζητήσουν με ποιον στην ΕΛΒΟ; Το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστή η αναβολή της πώλησης της ΕΛΒΟ που εκκρεμεί από το φθινόπωρο του 2014!
Το Ιράκ αλλά και οποιαδήποτε άλλη χώρα προφανώς δεν θα περιμένει την ΕΛΒΟ για να κάνει δουλειές…
militaire.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια