Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοινωνική Προσφορά ΣΞ: Στην Κρήτη με εντολή του ΑΓΕΣ η Σχολή Μηχανικού


Του Ηλία Προύφα


 
 

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα συνεργεία στην Κρήτη προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις υποδομές και στο οδικό δίκτυο μετά το σαρωτικό πέρασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας ''Ωκεανίς''.

 

Με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν εργασίες για την τοποθέτηση από το στρατό μεταλλικών γεφυρών τύπου Belley, στη θέση αυτών που κατέρρευσαν. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, έχουν αποκατασταθεί από δυνάμεις του Μηχανικού, 6 από τις 10 κατεστραμένες γέφυρες.

Στην περιοχή είχε μεταβεί και ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση.

 

 

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, εκτός από το 747 ΤΜΧ, έχει μεταβεί στην Κρήτη και η Σχολή Μηχανικού από το Λουτράκι, η οποία συνδράμει με προσωπικό και μέσα στην αποκατάσταση των ζημιών.

 

 

 

Σε δεύτερο χρόνο και εφόσον απαιτηθεί, είναι έτοιμο να μεταβεί στην Κρήτη και το 730 ΤΜΧ, από τον Αμπελώνα Λάρισας, το οποίο έχει τεθεί σε επιφυλακή, από τον Αρχηγό ΓΕΣ.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια