Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδια το τριήμερο του καρναβαλιού στην Πάτρα

Η κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο στην πόλη της Πάτρας, προκαλεί «πονοκέφαλο» στους παροικούντες στο αστυνομικό Μέγαρο της οδού
Ερμού, όπου το κυρίαρχο είναι η διασφάλιση των εκδηλώσεων και η αποτροπή – αντιμετώπιση, ενδεχομένων περιστατικών βίας.
Η πικρή εμπειρία από παρόμοια γεγονότα στην πλατεία Γεωργίου πριν από μερικά χρόνια , σε συνδυασμό με το σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο 24ωρο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλα περιστατικά επιθέσεων από κουκουλοφόρους σε αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και η στοχοποίηση ανδρών των ΜΑΤ, αναγκάζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να έχει ήδη επεξεργαστεί πιθανά σενάρια και να έχει πραγματοποιήσει συσκέψεις, στις οποίες εξετάστηκε ο τρόπος αντιμετώπισης της όποιας κατάστασης κρίσης, κατά το τελευταίο τριήμερο.
Η Μεγάλη παρέλαση, η πλατεία Γεωργίου και ο μόλος της Αγίου Νικολάου, αλλά και γενικότερα τα σημεία όπου παρατηρείται τα τελευταία χρόνια πριν, κατά και μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων η μεγαλύτερη συγκέντρωση καρναβαλιστών και επισκεπτών, έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο και πάνω σε αυτά «πατάει» ο σχεδιασμός που έχει γίνει.
Να σημειωθεί ότι για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων τάξης θα γίνει μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων στην Πάτρα, από κοντινές αστυνομικές Διευθύνσεις.

Πηγή: patrastimes.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια